Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Τουτζάρης για την εισήγηση αναστολής της SL2 από Χαρδαλιά: «Μάλλον μας ψεκάζουν»

Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 18:31 Γράφτηκε από

Την απόφαση εισήγησης για αναστολή της Super League 2 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά σχολίασε με καυστικό τρόπο, ο Γιώργος Τουτζάρης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, σχολίασε τα λεγόμενα του Νίκου Χαρδαλιά για την εισήγηση προ ημερών περί αναστολής του πρωταθλήματος της Super League 2, λόγω μη τήρησης των υγειονομικών μέτρων.

Ο Γιώργος Τουτζάρης με δόση χιούμορ τόνισε ότι μάλλον μας ψεκάζουν καθώς αντί να γίνεται αναφορά περί συμπλοκών μεταξύ αστυνομίας και οπαδών γίνεται λόγος για διασπορά του ιού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης στην ανάρτησή του:

Τελικά μάλλον μας ψεκάζουν...δεν εξηγείται αλλιώς....έκανε εισήγηση ο ΥΠΠ κος Χαρδαλιας για διακοπή του πρωταθλήματος SL2 γιατί " με τη δημόσια υγεία δεν παίζει κανείς "....για να καταλάβω τώρα τα επεισόδια στα Χανιά με συμπλοκές μεταξύ αστυνομίας κ οπαδών αποτελούν ΜΟΝΟ θέμα διασποράς του ιού,ΟΧΙ τίποτα ποινικά κολασιμο....Η λιγκα λοιπόν πρέπει να εκτελεί χρέη αστυνομικού κ μετά δικαστή χωρίς να έχει τέτοια αρμοδιότητα ....ΟΚ το παραδέχομαι έχω πρόβλημα κατανόησης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search