Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Παλαίμαχοι Εργοτέλη: Είπαν καλό καλοκαίρι με φιλικό με τον Α.Ο Καλαμακίου

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 19:15 Γράφτηκε από

Ο Γ.Σ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄ διοργάνωσε στις 11/06/2022 στο γήπεδο Μαρτινέγκο, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των παλαιμάχων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων φιλίας που πραγματοποιεί ο σύλλογος μας επί σειρά ετών. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και οχι μονο.

Το παρόν έδωσαν οι Πασσας Νίκος, Αγγουράκης Μανόλης,Πουπάκης Λευτέρης,Συντιχάκης Μανόλης,Νύκταρης. Αστρινός και Πατερακης Μανόλης.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα η οικογένεια των Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ Σ΄΄ παρέθεσε δείπνο στο γνωστό μαγαζί του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Μανόλη Φραγκιαδάκη την ΄΄ΡΟΥΓΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΛΑ΄΄ και το τραπέζι αυτό ήταν προσφορα στις δυο ομαδες απο τον γνωστο επιχειρηματία και παλαιο παράγοντα - Πρόεδρο του Αστέρα Περάματος κ. Κοσκινά Γιώργο, ο οποίος έδωσε το παρόν μετα της συζύγου του και συνεχάρει όλους τους συμμετέχοντες στην όμορφη αυτή εκδήλωση. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά που προσέφερε σε αυτή την όμορφη βραδια.

Η βραδιά είχε και τις βραβεύσεις της

Σημαντική στιγμή της βραδιάς η βράβευση του Πετράκη Γιάννη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Εργοτέλη κ. Κεφαλογιάννη Μανόλη όσο και από τον αντιστοιχο του Α.Ο.Καλαμακίου.

Συνέχεια στις απονομές πλακετών με τον παλαίμαχο κ. Χατζάκη Δημήτρη να τιμά την ομάδα του Α.Ο. Καλαμακίου για την παρουσία τους σε αυτό τον φιλικό αγώνα, και αντίστοιχα ο πρόεδρος του Α.Ο. Καλαμακίου παρέδωσε την δική του πλακέτα τιμώντας τον Εργοτέλη στο πρόσωπο του Προέδρου μας κ. Κεφαλογιάννη Μανώλη.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές του αγώνα Τουρλουκάκη Χρυσούλα , και Ασλάνη Θεόφιλο που μας στήριξαν ακόμα μια φορά αφιλοκερδώς και συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμα μία φορά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας κ. Μυλωνάκη Γιάννη και την εταιρεία του visionadv για την παροχή στην εκδήλωση με τις πλακέτες, αλλά και την χορηγία του στην ομάδας μας με ολοκληρωμένη στολή εμφάνισης για τους αγώνες μας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την παρουσία Ιατρού, όπως πρέπει σε ολα τα αθλητικά δρώμενα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και να σας ευχηθούμε υγεία σε εσας και τις οικογένειες σας.

Καλο καλοκαίρι σε όλους.

ΜΕ τιμή,

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search