Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Νίκος Μπαδήμας: «Αφήνουμε παρακαταθήκη το ντεμπούτο νέων παιδιών»

Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 18:45 Γράφτηκε από

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδα Εργοτέλη  Νίκος Μπαδήμας στάθηκε στην προσπάθεια  που έγινε  στο σημερινό ματς καθώς και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπογραμμίζοντας επίσης τα θετικά στοιχεία απ’ την έκβαση της.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, ο οποίος κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα στον δεύτερο όμιλο. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα μπαράζ κάτι το οποίο θεωρώ ότι συμβαίνει άδικα, να ανεβαίνει δηλαδή μια ομάδα από αυτήν την διαδικασία στην Super League και πιστεύω ότι θα έπρεπε οι ομάδες να ανεβαίνουν απευθείας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, θεωρω ότι παίξαμε στα ίσια τον Λεβαδειακό. Έγινε ένα εξαιρετικό ματς σε υψηλό τέμπο παρότι υπάρχει κούραση λόγω της τελευταίας αγωνιστικής και τόσο εμείς όσο και ο Λεβαδειακός κάναμε πολλές ευκαιρίες.

Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, που έγινε δυσκολότερη κατά τη διάρκεια αυτής αλλά θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη. Η ομάδα δεν κινδύνεψε, πήρε τους πόντους που έπρεπε, έπαιξαν νέα παιδιά τα οποία έκαναν ντεμπούτο κάτι που αφήνουμε και παρακαταθήκη για την συνέχεια.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search