Σάββατο, 21 Μαϊος 2022

Εργοτέλης: Προπόνηση στη Ρόδο και επιστροφή αργά το βράδυ στο Ηράκλειο

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 18:35 Γράφτηκε από

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή του Εργοτέλη συνεχίζει να βρίσκεται στην Ρόδο μέχρι το βράδυ όπου αναμένεται να «πετάξει» για την επιστροφή στην βάση της. Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε προπόνηση αντί του αγώνα κόντρα στον Διαγόρα ο οποίος όπως έγινε και επίσημα γνωστό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα του Εργοτέλη προπονήθηκε σήμερα στο «Ενωσιακό» γήπεδο που βρίσκεται στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και δίτερμα.

Το σύνολο του Νίκου Μπαδήμα θα επιστρέψει αργά το βράδυ στο Ηράκλειο και αύριο το πρωί αναμένεται να δώσει νέο ραντεβού στο Παγκρήτιο για προπόνηση.

Ευχαριστίες σε ΕΠΣ Δωδεκανήσου και Διακοφώτη 

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση εκφράζοντας τις ευχαριστιες της στη διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανησου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Π. Διακοφώτη για την βοήθεια που πρόσφερε στο να προπονηθεί η κρητική ομάδα σήμερα στη Ρόδο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στη Διοίκηση της Έ.Π.Σ.Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου "Καλλιπάτειρα" προκειμένου να προπονηθεί η ομάδα μας." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search