Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Οι επιλογές Μπαδήμα για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 17:28 Γράφτηκε από

Χρόνος για ξεκούραση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν υπάρχει, καθώς ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι το προσεχές Σάββατο (27.11.21 - 17:00 - ΕΡΤ3 ) απέναντι στην Καλαμάτα. Οι κιτρινόμαυροι έδωσαν σήμερα το πρωί το παρών στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου με το βλέμμα στραμμένο στον ερχόμενο αντίπαλο .

Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ενω για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα  περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους. 

Ο Μπουρσέλης (κάκωση μηνίσκου) και ο Μπουτσάκης ακολούθησαν θεραπεία. Ο τελευταίος να σημειώσουμε ότι δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά χθες και αντικαταστάθηκε χωρίς ωστόσο αυτό να είναι κάτι σοβαρό. 

Ο Νίκος Μπαδήμας μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει αύριο νωρίς το πρωί και αποτελείται από τους: Τσέλιος, Τζελέπης, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Σαρρής, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Νεράλ, Πέϊος, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Χόσαμ, Μπαρ, Κούατενγκ, Κόνραντ, Πατρινός

Η τελευταία προπόνηση για τονν Εργοτέλη, πριν το Σαββατιάτικο ματς να πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search