Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Γιουσέφ στον Εργοτέλη υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 18:42 Γράφτηκε από

Άσχημα ήταν τα νέα τελικά που προέκυψαν για τον τραυματισμό του Ιμπραίμ Γιουσέφ καθώς οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο καθώς μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης η διάγνωση που προέκυψε ήταν ρήξη πρόσθιου χιαστού. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιουσέφ που τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται πλέον οι κιτρινόμαυροι ενόψει της Σαββατιάτικης πρεμιέρας απέναντι στο Αιγάλεω (30/10 , 15.00).

Τα προβλήματα βέβαια συνεχίζουν να υφίστανται όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Χαρακτηριστικά ο Σερβιλάκης που υπέστη τράβηγμα ακολούθησε θεραπεία και τρέξιμο , ενώ αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία , ενώ Πατρινός, Ντουμάνης, Κουτάντος και Appi συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ωστόσο ο Νίκος Μπαδήμας είδε και σήμερα με ικανοποίηση τους Conraad και Κοκκίνη να βγάζουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και συνεχίστηκε με ταχυδύμανη και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search