Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Βοσνιάδης: «Σέβομαι και εκτιμώ τον Εργοτέλη»

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 10:10 Γράφτηκε από

Για μία σπουδαία πρόκριση, μετά το 2-0 επί του Εργοτέλη, που επιτεύχθηκε μπροστά στον κόσμο της ομάδας, έκανε λόγο ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα που έχει επιστρέψει στην κατηγορία που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Πιστεύω ότι παρά το ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα, είχαμε πολύ μεγάλη θέληση για το παιχνίδι. Υπερβάλαμε σε κάποιες περιπτώσεις. Είχαμε απόλυτη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Βρήκαμε φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία καλή ομάδα που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που επί μία πενταετία κάνει πράγματα συγκεκριμένα με πλάνο. Πήγαμε πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο παρά τις ατυχίες που είχαμε, χάνοντας δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε πολύ καλοί, δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, και δεν έκανε τελικές. Εμείς βγάλαμε τέσσερις τελικές, κάναμε δύο γκολ και χάσαμε καλές ευκαιρίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Επίσης και για την πρόκριση αλλά και για ότι χάρηκε ο κόσμος μετά από τόσον καιρό. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έχει το μέταλλο και αυτό που πρέπει για να φέρνει κοντά τον κόσμο. Ομάδα και κόσμος θα πετύχουν σπουδαία πράγματα φέτος».

Για την αλλαγή της έδρας την τελευταία στιγμή, ο τεχνικός της Νίκης σχολίασε: «Δεν θέλω να μείνω εκεί. Από τη Δευτέρα ξεκίνησε μια διαδικασία με την οποία εύκολα μπορούσαμε να χάσουμε τα μυαλά μας. Όλος ο κόσμος ασχολήθηκε μόνο με την έδρα και δεν κοιτούσε ότι υπήρχε ένα κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Ένα ανάποδο αποτέλεσμα εκεί πόση τροφή μπορεί να δώσει για να χάσουμε αυτό που θέλουμε τώρα στην αρχή, τη συσπείρωση και τη δύναμή μας απ’ έξω; Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε συγκεντρωμένη την ομάδα στο παιχνίδι και να μην ασχοληθούμε. Όπου και να μας βάλουν εμείς πρέπει να παίξουμε».

 

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search