Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Τι ειπώθηκε στη γενική συνέλευση της Επισκοπής

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 15:23 Γράφτηκε από

Στην εξωτερική αίθουσα του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο “Blue cafe” πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Επισκοπή χθες (5/7) το βράδυ. Παρουσία των φίλων-μελών της ΠΑΕ, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μία εκτενή αναφορά για τον διοικητικό απολογισμό ενώ ανέφερε και τα ζητήματα του οικονομικού απολογισμού αλλά και το άνοιγμα της περιόδου που έρχεται.

Ο κ. Νικολιδάκης ενημέρωσε τα μέλη της ΠΑΕ για το πως πάνε τα έργα στο γήπεδο σε Τσεσμέ (τοποθετήθηκε μόλις πριν από μία ημέρα ο φυσικός χλοοτάπητας), ΔΑΚ Γάλλου εκεί όπου ζητούνται κάποιες αίθουσες-αποδυτήρια για να τοποθετηθεί το υλικό της ομάδας, να δημιουργηθεί μία αίθουσα μασάζ και φυσικά να αποσυμφορηθούν οι υπόλοιπες κάνοντας πιο ελκυστικό και πιο άνετο το εσωτερικό του γηπέδου.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ αποχώρησε από το γήπεδο “γυπαετών” (γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα) και εφεξής θα χρησιμοποιεί ως προπονητικό κέντρο τον Τσεσμέ, τον χώρο που αποτελεί τη φυσική έδρα της Δόξας Πλατανέ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε επίσης ότι το γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στην Επισκοπή ανοίγει κάποιες ώρες της ημέρας όπου η ΠΑΕ μισθώνει άτομο προκειμένου να έρχονται ποδοσφαιριστές και να αθλούνται.

Κατόπιν, οι φίλοι-μέλη της ομάδας ρώτησαν τί γίνεται με παίκτες που έρχονται ή φεύγουν και κατά πόσο θα έχει ρεθεμνιώτικη παρουσία το φετινό ρόστερ…

Ο κ. Νικολιδάκης ανέφερε τα trials που πραγματοποιήθηκαν (ακολουθούν κι αυτά του Σαββάτου 9/7 στο ΔΑΚ Γάλλου) αναφέροντας χαρακτηριστικά κάποια ονόματα Ρεθεμνιωτών αλλά και Κρητικών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον σύλλογο δίχως να επεκταθεί αναλυτικά σε αυτά.

Τέλος, παρουσίασε στα μέλη της ΠΑΕ τους Άγγλους προπονητές, τον κ. Ντάριλ Γουίλαρντ και τον συνεργάτη του κ. Ρικάρντο Ντε Βϊβο.

Ο κ. Γουίλαρντ αναφέρθηκε με υπομονή σε κάποια θέματα για το πως χτίζεται η φετινή ομάδα και χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έσπευσαν στο τέλος της Γ.Σ. να γίνουν μέλη.

Στη Γενική Συνέλευση το “παρών” έδωσε ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου (υπ. καθαριότητας) κ. Δημήτρης Λελεδάκης που είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κι ο οποίος τοποθετήθηκε επί κάποιων καίριων ζητημάτων.

Επίσης παρόντες ήταν δύο μέλη από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Δασκαλμαρκάκης και το μέλος κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search