Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Mιχ. Νικολιδάκης: "Η Επισκοπή έχει λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον"

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 21:20 Γράφτηκε από

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε δηλώσεις για την επόμενη μέρα της Επισκοπής, η οποία θα είναι σαφώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τα φετινά.

Ο κ. Νικολιδάκης μίλησε και για το σκορ στην Καλαμάτα (5-0) που φυσικά τον ενόχλησε αλλά που γνώριζε εξ αρχής ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα απουσιών παικτών και που σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανά να χαλάσουν μια καταπληκτική αγωνιστική εικόνα γι’ αυτό και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους…

“Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής έχω να πω ότι το σκορ στην Καλαμάτα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της ομάδας μας και σε όλη τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Στο ματς αυτό κατ’ επιλογή μας είχαμε δηλώσει δύο παιδιά που ήταν τιμωρημένοι. Δεν είχαμε καν φύσει και θέσει κεντρικούς αμυντικούς.

Επίσης έχουμε δύο ποδοσφαιριστές που τους χάσαμε το τελευταίο δίμηνο λόγω ρήξεων στους πρόσθιους χιαστούς.

Έχουμε μικρό ρόστερ αλλά η ίδια η ομάδα με αυτό το ρόστερ αντεπεξήλθε στη SL2 γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό σταφ.

Η ομάδα μας, και να είναι σίγουροι τόσο οι φίλοι μας στο Ρέθυμνο αλλά και στην υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ελλάδα, ότι έχει λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

Θα συνεχίσουμε στην ερχόμενη περίοδο με περισσότερη αγάπη και με ακόμη μεγαλύτερο όραμα να προσπαθούμε να φτάσουμε όλο και πιο ψηλά. Δεν αισθανόμαστε και δεν είμαστε φτωχοί συγγενείς.

Αντιθέτως, έχουμε τη δική μας κουλτούρα για το ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε όπως πρέπει.

Γι’ αυτό και είμαι περήφανος αλλά και πολύ διψασμένος για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται.”

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search