Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Δ. Πολυχρόνης: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο»

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 16:48 Γράφτηκε από

Η Επισκοπή ξεκινάει το φετινό ταξίδι στους επίσημους αγώνες από το “Ελ Πάσο” εκεί όπου για την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα (Κυριακή 26/9, 16.00). 

Η ομάδα που έχει δώσει μόλις ένα φιλικό (με ΑΟ Χανιά 0-0), μπαίνει στους επίσημους αγώνες έχοντας έναν στόχο, την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς όπως αναφέρει και ο υπαρχηγός της Επισκοπής μας, ο Δημήτρης Πολυχρόνης, ενδιαφέρει κι αυτός ο θεσμός.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε στο ματς επισημαίνοντας τα παρακάτω στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής:
“Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε ξανά μετά από δυο μήνες σε επίσημο ματς. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση γιατί μας ενδιαφέρει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Η Καλλιθέα είναι μια δυνατή ομάδα αλλά στην παρούσα φάση έχει σημασία να δούμε που βρισκόμαστε αλλά και πως λειτουργούμε εμείς ως ομάδα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα αλλά όσο περνούν οι μέρες δενόμαστε ως σύνολο κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται γιατί και το κλίμα γίνεται εξαιρετικό.
Όσο για τους Βραζιλιάνους που δεν μπορούν να αγωνιστούν σ’ αυτόν τον αγώνα είναι λυπηρό. Είναι κρίμα να δουλεύουμε όλες αυτές τις μέρες και να βλέπουμε ότι δεν θα έχουμε τα παιδιά αυτά μαζί μας. Θα παίξουμε όμως και γι’ αυτούς.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search