Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε φυσικοθεραπευτή η Επισκοπή

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 16:21 Γράφτηκε από

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Λεωνιδάκη έκανε γνωστή σήμερα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Επισκοπή προσθέτοντας ακόμη ένα μέλος στο τεχνικό και ιατρικό τιμ της ομάδας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει: 

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Λεωνιδάκη.

Ο Χρήστος Λεωνιδάκης γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1990 στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην αθλητική φυσικοθεραπεία.

Εξειδικεύεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικων παθήσεων και στη χρήση βιοιατρικού βελονισμου.

Είναι κάτοχος διπλώματος ”Football medicine specialist” από την FIFA, καθώς και μέλος της Αθλητιατρικής εταιρείας Ελλάδας και του συλλόγου φυσικοθεραπευτών-βελόνιστων Αγγλίας.

Σχετικά με το ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο, βρισκόταν στο πόστο του φυσικοθεραπευτή στον Ρεθυμνιακό στις δύο χρονιές που η ρεθεμνιώτικη ομάδα βρισκόταν στη Γ’ Εθνική.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε δύναμη για τη σεζόν που έρχεται.”

 “Χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια ομάδα SL2”

Ο κ. Λεωνιδάκης είχε και δυο λόγια να πει γι’ αυτή τη νέα συνεργασία:Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω μόνο να τονίσω ότι νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο συγκεκριμένο πόστο για μια ομάδα όπως η Επισκοπή που θα εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στη SL2. Αρχικά βέβαια είχα μια πολύ καλή κουβέντα με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος. Ελπίζω αλλά κι εύχομαι να πάνε όλα καλά." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search