Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Eπιστολή Ιβάν Σαββίδη σε Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 16:01 Γράφτηκε από

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να στηρίξει την πρωτοβουλία της Ποντιακής Νεολαίας για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και πρόεδρος των ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας, στην επιστολή του ζητάει να μην αγνοηθεί η εξαιρετική πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα» μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως τονίζει ο ίδιος, αντίστοιχη έκκληση έγινε και προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ."

Πηγή: sportime.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search