Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Βγήκε… σκούπα στην ΑΕΚ: Αυτοί ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 19:38 Γράφτηκε από τον

Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως δεν υπολογίζονται, όπως και ο Νταβίν Σιμάο.


Βγήκε… σκούπα στην ΑΕΚ!


Στη συνάντηση που υπήρχε σήμερα στα Σπάτα, οι άνθρωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο πως δεν υπολογίζονται, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να βρεθεί ομάδα ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους.


Στον Λόπες έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται και ξεκινάει διαδικασία για να βρεθεί η επόμενη ομάδα της καριέρας του, ενώ αναμένεται να βρεθεί λύση και με το συμβόλαιο του Νταντσένκο, ο οποίος προς το παρόν λογίζεται ως παίκτης της β’ ομάδας.


Κάτι το οποίο συμβαίνει και με τον Νταβίντ Σιμάο, για τον οποίο είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται επίσης.


Φυσικά, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει επιπλέον ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και θα γίνει γνωστό για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ Β’, η οποία ξεκινάει την Δευτέρα το πρωί με ιατρικά και εργομετρικά. Η πρώτη προπόνηση είναι ορισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη και σε συνεννόηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αποφασιστεί το ποια παιδιά θα συνεχίσουν εκεί σε σχέση με το τωρινό ρόστερ της πρώτης ομάδας

πηγή sportfm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search