Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ιωνικού για Βαφέα

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 09:00 Γράφτηκε από

Την περίπτωση του Νίκου Βαφέα  φέρεται να εξετάζει η ομάδα του Ιωνικού σύμφωνα με το sportime.gr

 

Για αρκετές μεταγραφές θα πάει ο Ιωνικός προκειμένου να χτίσει ένα ρόστερ για τη Super League 1. Έως τώρα παρατηρείται μία μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτή δικαιολογείται για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στη Νίκαια.


Σε καθημερινή βάση, πάντως, γίνονται επαφές με παίκτες και μάνατζερ. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ο Ιωνικός να κάνει σεφτέ μεταγραφικά. Υπάρχουν δύσκολες περιπτώσεις για τις οποίες θα περιμένει, αλλά ορισμένες άλλες έχουν προχωρήσει.

Σκανάρισμα γίνεται και στην ελληνική αγορά, αφού πρόθεση των ανθρώπων στη Νίκαια είναι να στραφούν κυρίως σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ο Νίκος Βαφέας είναι ένας εξ αυτών και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι.

Πρόκειται για μία περίπτωση που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να προχωρήσει. Η πρώτη είναι να βρεθεί μία φόρμουλα με το συμβόλαιό του στον ΟΦΗ. Ο 24χρονος δεν είναι ελεύθερος, αλλά δεσμεύεται με τους Κρητικούς για έναν ακόμη χρόνο. Η δεύτερη το να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει σε 1-2 άλλα μέτωπα.

πηγή sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα