Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Να ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική εξετάζει η Λαμία

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 12:15 Γράφτηκε από

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε χθες η Λαμία και, όπως αποκάλυψε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είναι πιθανό να ζητήσει αναβολή μίας εβδομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος εξετάζουν στη Λαμία, όπως άλλωστε αποκάλυψε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη η ομάδα της Φθιώτιδας να παίξει από τη δεύτερη αγωνιστική (στις 27/8), αφού υπήρξε η αντίστοιχη καθυστέρηση στην διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ με τη Βέροια που ήταν από την Super League 2.

 


«Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

«Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε», είπε για το θέμα της παράτασης.

 

sport-fm.gr

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search