Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

ΔΣ στη Super League και την Τετάρτη για πρόγραμμα, κλήρωση και πολλά άλλα

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 17:57 Γράφτηκε από

Διοικητικό Συμβούλιο και για την Τετάρτη (13/07) ανακοίνωσε η Super League!

Η Λίγκα, θυμίζουμε, έχει ανακοινώσει ΔΣ και για την Τρίτη (12/7, 15:00), με δύο θέματα συζήτησης, αφενός, την υπόθεση παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ «ως επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας και συνολικότερη λειτουργία και σχέση της διαιτησίας με τη Super League». Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία των ΠΑΕ έχει ταχθεί υπέρ του Άγγλου και αφετέρου, θα πέσουν στο τραπέζι οι «σχέσεις της Super League με την ΕΠΟ. και η αυτονομία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των λειτουργιών του. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την αλλαγή του υφιστάμενου πλαισίου».

Την Τετάρτη, ωστόσο, θα συζητηθούν και πολλά ακόμη θέματα, μεταξύ των οποίων η έγκριση του προγράμματος για το νέο πρωτάθλημα και η κλήρωση.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, στις 15:15 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγ. περιόδου 2022-23 και παροχή εξουσιοδότησης στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

3. Θέματα υγειονομικών πρωτοκόλλων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και αναφορικά με τους φιλικούς αγώνες προ της έναρξης του επικείμενου πρωταθλήματος.

4. Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24. Εναρμόνιση ασφαλιστηρίου συμβολαίου Super League 2 με το αντίστοιχο συμβόλαιο της Super League 1.

5. Σύναψη συμβάσεων συνεργασίας για την παροχή: (α) στατιστικών στοιχείων αγώνων και ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα, (β) στατιστικών δεδομένων και τεχνικής ανάλυσης των αγώνων, (γ) λοιπών υπηρεσιών.

6. Οικονομικές σχέσεις της Super League και των Π.Α.Ε. - μελών της με την Ε.Π.Ο.

7. Ορισμός Επιτροπής Συμβολαίων (ποδοσφαιριστών) της Super League.

8. Κανονισμός Παρατηρητών Super League 1 και σχετικά θέματα παρατηρητών.

9. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

10. Δομή Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ17 και Κ15 Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

11. Διάφορα.

 

 

filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search