Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

M. Kλάτενμπεργκ: "Υπήρξε ανάπτυξη και βελτίωση στο επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα"

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 18:52 Γράφτηκε από

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλαβε και επίσημα τον ρόλο του προέδρου στην Επιτροπή Ανάπτυξης Διαιτησίας της Αιγύπτου, κάνοντας δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Ο 47χρονος, του οποίου η συνεργασία με την ΚΕΔ ολοκληρώθηκε, τόνισε πως υπήρξε ανάπτυξη και βελτίωση στην ελληνική διαιτησία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

«Ξέρω πως η διαιτησία είναι από τα πιο μεγάλα προβλήματα στο ποδόσφαιρο, όμως συζητάμε ένα πλήρες πλάνο ανάπτυξης με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου. Θα προετοιμάσουμε τους Αιγύπτιους διαιτητές από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και σε τεχνικό επίπεδο».

Στην Ελλάδα ένα από τα προβλήματα δύο χρόνια πριν ήταν η επικοινωνία του διαιτητή που ήταν στο γήπεδο με τον διαιτητή στο VAR και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μία νέα αξιολόγηση μίας επίμαχης φάσης μέσα στο παιχνίδι. Ο διαιτητής πλέον θέλει μόλις 33 δεύτερα για να δει τις επίμαχες φάσεις μέσω του βίντεο. 

Εάν συγκρίνουμε το επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα τώρα με την Ισπανία για παράδειγμα θα δούμε πως υπήρξε και ανάπτυξη και βελτίωση στο επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδας αλλά και στο επίπεδο σε σχέση με την τεχνολογία του VAR».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search