Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σερβιλάκη ο οποίος σύμφωνα με το gazzetta.gr έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας.
Ο αριστερός μπακ αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στον Εργοτέλη όπου μέτρησε συνολικά 52 συμμετοχές και 9 ασσίστς. Το συμβόλαιο του Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος Ιουνίου του 2022, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Εργοτέλη.
Ο Σερβιλάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπου με την Κ19 είχε 19 ματς κι ένα γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε Θεσπρωτο (21 ματς/2 ασίστ), Χανιά (5 ματς), Επισκοπή (2 ματς).
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παράλληλα ως προτεραιότητα την ανανέωση των Τουράμ, Λένις, Κάνιας. Εχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και στους τρεις και αναμένεται η απάντησή τους. Κι οι τρεις περιπτώσεις παραμένουν ανοιχτές, ενώ ο Άοσμαν έχει δώσει προφορικά το λόγο του ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σπανός κι οι συνεργάτες του τσεκάρουν και είναι σε επαφές με διάφορους μεταγραφικούς στόχους.