Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Super League 1: Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των playout – Πάει πίσω το μπαράζ για Βέροια

Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 20:46 Γράφτηκε από

Μόνο τη βαθμολογία των play-off επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της Super League, που συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play-out, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με τον Παναιτωλικό, που αντιμετωπίζει κατηγορία για χειραγώγηση αγώνα, αλλά και λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Απόλλων Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Χερόνιμο Μπαράλες, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η μη επικύρωση της βαθμολογίας των play-out οδηγεί μοιραία σε αναβολή των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Λαμίας (13η της Super League) και της Βέροιας (ηττημένη των μπαράζ ανόδου της Super League 2), για την πλήρωση της τελευταίας θέσης στη μεγάλη κατηγορία. Το πρώτο ματς επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 22/5.

Αναλυτικά:


Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων playoffs Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22. Η βαθμολογία των αγώνων playouts Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22 δεν επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία και θα τεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search