Κυριακή, 22 Μαϊος 2022

Super League 1: Αυτές είναι οι τρεις αλλαγές που θα προτείνουν οι ομάδες στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 19:09 Γράφτηκε από

Στο ΔΣ της SL1 η μεγαλύτερη συζήτηση έγινε για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο και όχι για το αίτημα τεσσάρων ομάδων (Απόλλων, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα) για την αναβολή του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες δεν επέμειναν πολύ στο αιτημα αναβολής της αγωνιστικής, ενώ το επιχείρημα της άλλης πλευράς ήταν η έλλειψη ημερομηνιών, που δυσκολεύουν την λήψη μιας τέτοιας απόφασης.Άλλωστε υπάρχουν οι αγώνες Κυπέλλου, οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και οι περιορισμοί στις ημερομηνίες όσον αφορά τη λήξη του πρωταθλήματος και την έναρξη του επόμενου, λόγω του Μουντιάλ που θα γίνει τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022. Πιο πιεστικός για την αναβολή ήταν ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα.Η μεγαλύτερη σε διάρκεια συζήτηση έγινε σχετικά με τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Οι αλλαγές που θα προταθούν όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο και αποφασίστηκαν τα εξής

α) Να αναβάλλεται αγώνας όταν στα δύο τελευαία τεστ πριν επιβεβαιώθουν έξι θετικοί στον covid-19 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, αντί για επτά θετικούς ποδοσφαιριστές όπως ισχύει τώρα. 

β) Να αναβάλλεται ο αγώνας όταν θετικοί covid-19 είναι δύο τερματοφυλάκες. Στο ισχύον πρωτόκολλο δεν υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τους τεματοφύλακες.  

γ) Μία ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις, δεν θα αγωνίζεται εκτός αν έχουν περάσει τρεις ημέρες αφότου άρχισε ξανά τις προπονήσεις. Τώρα από τη στιγμή που μια ομάδα επιστρέψει δύναται ν’ αγωνιστεί ακόμα και την αμέσως επόμενη ημέρα! 

Πηγή: soccerplus.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search