Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Super League 2: Την Πέμπτη ξεκαθαρίζουν όλα για προκήρυξη, άνοδο και… Αιγάλεω!

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 10:37 Γράφτηκε από

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα προβιβαστούν από την Super League 2 στην Super League 1.

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν η Super League 2 και η Super League 1 για τις προκηρύξεις και τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που έγινε παρουσία του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, οι δύο πλευρές στήριξαν τις θέσεις τους.

Η SL1 στην προκήρυξη της έχει προβλέψει υποβιβασμό για μία ομάδα και μπαράζ για τη δεύτερη, ενώ η SL2 απευθείας άνοδο για δύο ομάδες και μπαράζ για την τρίτη.

Από την συνεδρίαση προκύπτει πως το 1+1 της Super League 1 κερδίζει έδαφος, ωστόσο, την τελική απόφαση θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Την Πέμπτη (9/7) θα ξεκαθαρίσουν όλα, καθώς θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΕΕ για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο όμως δε θα είναι το μόνο στην ατζέντα.

Θα συζητηθεί και η αδειοδότηση του Αιγάλεω. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή περιμένει την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για την υπόθεση ώστε να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Το θέμα του Αιγάλεω που έχει οσμή σκανδάλου από την αρμόδια επιτροπή, δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί.

 

Πηγή: mikriliga.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search