Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

H Cosmote TV ζήτησε επίσημα από την ΕΠΟ να αλλάξει ώρα ο τελικός Κυπέλλου

Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 15:09 Γράφτηκε από

Την αλλαγή της ώρας έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ ζήτησε η Cosmote TV από την ΕΠΟ με επίσημο έγγραφο.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο και έχει στην κατοχή του τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ζήτησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο το παιχνίδι να μεταφερθεί κατά δύο ώρες η σέντρα, δηλαδή, από τις 20:00 στις 22:00.


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μία κίνηση η οποία έχει άμεση σχέση με τον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα με εκείνη του τελικού Κυπέλλου, στις 21 Μαΐου, και την ίδια ώρα, στις 20:00.

 
Η πρόθεση είναι να δοθεί η ευκαιρία τους συνδρομητές να μπορέσουν να παρακολουθήσουν -χωρίς πρόβλημα- και τα δύο εξαιρετικής σημασίας αθλητικά γεγονότα, τα οποία, εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, έχουν την ίδια ώρα έναρξης.

Να θυμίσουμε πως χθες, υπήρξαν σκέψεις - πληροφορίες ότι η Cosmote TV θα ζητούσε την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της αναμέτρηση του Κυπέλλου. Στις πληροφορίες αυτές, υπήρξε αντίδραση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτή, ταχύτατα, είχε φροντίσει να διαψεύσει κάτι τέτοιο επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στην ημέρα που είναι προγραμματισμένο να γίνει το ματς.
 
 
sport-fm.grΒαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search