Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Γενική είσοδος 15 ευρώ στο ματς με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Αχέρων Καναλακίου

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 20:00 Γράφτηκε από

Γενική είσοδο 15 ευρώ για το ιστορικό ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΟΦΗ στην Πρέβεζα ανακοίνωσε ο Αχέρων Καναλακίου ο οποίος έκανε γνωστό ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας για αυτή την αναμέτρηση. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αχέρωντα Καναλακίου αναφέρει: 

Καθώς πλησιάζει η στιγμή που ο σύλλογος μας μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 1994/95 με τον ΠΑΟΚ, αγωνίζεται σε ένα ακόμα ιστορικό αγώνα κυπέλλου, θα ήθελε, ενόψει της μεθαυριανής αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ Πέμπτη 28/10, ώρα 15:00 να υπενθυμίσει τα κάτωθι:

  • ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 15€,
  • με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας μεχρι 15 ετών (Γεννηθείς 2006 και άνω) είναι δωρεάν, θα πρέπει υποχρεωτικά όμως να συνοδεύονται από τον γονέα.
  • ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

– Η θύρα του γηπέδου θα ανοίξει τρεις ώρες (12:00) πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (15:00).
– Βάσει της ΚΥΑ θα υπάρχει διπλός έλεγχος των φιλάθλων κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο. Κατά τον πρώτο έλεγχο, περιμετρικά του γηπέδου, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο (χωρίς την επίδειξή τους δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση), όπως επίσης και η επίδειξη αρνητικού self test για τα παιδιά έως 12 ετών και από 12 έως 17 ετών αρνητικού PCR test (εντός 72 ωρών) ή αρνητικού rapid test (εντός 48 ωρών).
– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και κατά την παραμονή σας την ώρα του αγώνα εντός του γηπέδου.
– Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού της «τελευταίας στιγμής» συνιστούμε στους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.
– Λόγω του ότι είναι ενας σημαντικος και ιστορικός αγώνας μακρυά από την έδρα μας και πάλι, μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, και εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω του Covid 19, Ο ΠΑΣ Αχέρων ζητάει την συνεργασία όλων των πλευρών, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ραντεβού την Πέμπτη 28/10 στις 15:00 στο Αθανασία Τσουμελέκα στην Πρέβεζα. Όλοι μαζί θα μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και με τις ιαχές μας θα βάλουμε τις βάσεις για μια ιστορική πρόκριση!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search