Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Με 11 σωματεία οι εκλογές της ΕΠΣ Ρεθύμνου

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 14:05 Γράφτηκε από

Λειψή… ελέω της μη αναγνώρισης των περισσοτέρων σωματείων στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ, θα είναι η διαδικασία των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, η οποία θα λάβει χώρα στο γήπεδο Μισιρίων  σήμερα Δευτέρα (28/6)

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΡ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο γήπεδο Μισιρίων, σήμερα (28/6) στις 17.00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 19.00, χωρίς νέα πρόσκληση. Αρχικά θα εκτεθούν και θα εγκριθούν Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός (περιόδων 1/1/2020 – 31/12/2020 & 1/1/2021 – 18/6/2021), όπως και ο Προϋπολογισμός του 2022 και θα ακολουθήσει η διαδικασία των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., βάσει του αθλητικού νόμου.

Η Ρεθυμνιώτικη Ένωση ανακοίνωσε τόσο όλους τους υποψηφίους, όσο και τα 11 σωματεία τα οποία έχουν πλήρως αναγνωριστεί στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Δευτέρας. Τα σωματεία που έχουν αναγνωριστεί στο Μητρώο και έχουν δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΡ είναι: Ερμής Ζωνιανών, ΑΟ Άρης Περιβολίων, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός ΑΟ, ΑΟ Σπηλίου, Δόξα Πλατανέ, ΑΟ Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων, Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ασή Γωνιάς, Αετός Ανωγείων.

Αναφορικά με τους υποψηφίους στην ΕΠΣΡ, στην προεδρία θα παραμείνει ο Τίτος Χνάρης, ο οποίος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου, ενώ από τους 13 υποψηφίους θα εκλεγούν οι 8 ως μέλη του νέου Δ.Σ. Από το παλιό Δ.Σ. δεν συμμετέχουν μόνο οι Νίκος Μουζουράκης και Δημήτρης Παπαδάκης, ενώ οι υπόλοιποι 7 (6 μαζί με τον πρόεδρο Χνάρη) συμμετέχουν κανονικά στην διαδικασία (ΓαζανόςΔασκαλομαρκάκηςΚουργιαντάκηςΜακρυγιάννηςΜαρκουλιδάκηςΣτεφανάκης).

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ, τόσο για την επικύρωση των 11 σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου, όπως και οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες, αναφέρει:

«Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 23-6-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 το ΔΣ της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου επικύρωσε τα (11) σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου όπως και τις παρακάτω υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Μισιρίων στις 28-06-2021 και ώρα 17.00 για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τα παραπάνω οι υποψήφιοι είναι ως εξής:

Υποψήφιος Πρόεδρος για Δ.Σ.

Χνάρης Τίτος του Γεωργίου

Υποψήφιοι για Δ.Σ.

Βερτούδος Νικόλαος του Αλεξάνδρου

Γαζάνος του Ελευθερίου

Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος του Γεωργίου

Κανακάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Κλειδής Γεώργιος του Γεωργίου

Κουμαντάκης Αντώνιος του Μιχαήλ

Κουργιαντάκης Δημήτριος του Ιωάννη

Μακρυγιάννης Χαράλαμπος του Αριστείδη

Μαρκουλιδάκης Νικόλαος του Γεωργίου

Ντορμπάρη Αικατερίνη του Χρήστου

Πατεράκης Εμμανουήλ του Ιωάννη

Σταρράς Στυλιανός του Γεωργίου

Στεφανάκης Νικόλαος του Ιωάννη

Υποψήφιοι για Εξελεγκτική Επιτροπή

Κουργιαντάκης Ιωάννης του Αθανασίου

Λίτινας Εμμανουήλ του Μύρωνα

Μελαδάκης Δημήτριος του Μάρκου

Ουρανός Όμηρος του Δημητρίου

Ρηγάκης Ιωάννης του Δημητρίου

Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Ρεθύμνου την  28-6-2021 σύμφωνα με τον εκλογικό κατάλογο της Γ.Γ.Α. είναι τα παρακάτω:

Ερμής Ζωνιανών, ΑΟ Άρης Περιβολίων, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός ΑΟ, ΑΟ Σπηλίου, Δόξα Πλατανέ, ΑΟ Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων, Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ασή Γωνιάς, Αετός Ανωγείων».

 

Πηγή: rethymnosports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search