Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Με πόσους νοσούντες θα μπορεί το σωματείο να ζητήσει αναβολή αγώνα

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 19:47 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε με πόσους νοσούντες θα μπορεί ένα σωματείο να ζητήσει αναβολή αγώνα 

 

Μόνο αν οι νοσήσαντες υπερβαίνουν τους 5 και μόνο αν το ζητήσει το σωματείο θα μπορεί να γίνει αναβολή ενός αγώνας.

Φυσικά η αναβολή του αγώνα θα επιβαρύνει κατά πολύ το σωματείο καθώς θα κληθεί να δώσει τον αγώνα ή τους αγώνες που θα αναβοληθούν σε εμβόλιμη ημερομηνία.

Η ανακαοίνωση της ΕΠΣΜ:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι για τον έλεγχο covid – 19 στους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022, ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Tα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να προσκομίζουν στο διαιτητή τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας (άσπρου χρώματος) των ποδοσφαιριστών, τα οποία θα συνοδεύονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τις ατομικές τους Κάρτες Υγείας εν ισχύ και τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικά νόσησης σε ισχύ ή βεβαιώσεις προληπτικού ελέγχου rapid test 48 ωρών ή για αθλητές κάτω των 15 ετών self test ανήμερα του αγώνα παρουσία του υπεύθυνου COVID 19 της ομάδας που ανήκει. Ο έλεγχος διενεργείται από το διαιτητή.
  2. Τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να καταγράψουν όλα τα στοιχεία που αφορούν στον έλεγχο των αθλητών τους για COVID 19 σε μία κατάσταση και να την προσκομίσουν στον διαιτητή. Το υπόδειγμα υπάρχει στο site της Ένωσης (www.epsm.gr) και στο πεδίο «Έγγραφα & Υποδείγματα».
  3. Τα σωματεία δικαιούνται να ζητήσουν αναβολή αγώνα ΜΟΝΟΝ στην περίπτωση που διαγνωστούν θετικοί στη λοίμωξη covid 19 έξι (6) ποδοσφαιριστές και άνω.

Στην περίπτωση αυτή τα σωματεία πρέπει να ενημερώσουν άμεσα την Ε.Π.Σ.Μ. στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στέλνοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και τις αντίστοιχες γνωματεύσεις, ενώ θα πρέπει να ενημερώσουν και τηλεφωνικά μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ..

Τονίζεται ότι σε περίπτωση που βρεθούν θετικοί στη λοίμωξη μέχρι πέντε (5) ποδοσφαιριστές, ο αγώνας διεξάγεται κανονικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search