Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στο Αστρίτσι στις 30 Αυγούστου από τον ΣΑΕΠΗ

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 17:07 Γράφτηκε από

Mια πολύ μεγάλη γιορτή για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστριτσίου όπου θα διεξαχθεί η 3η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή Ποδοσφαιρίστριας και Παλαιμάχων παικτών. 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει υπο την αιγίδα του ΣΑΕΠΗ με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του ποδοσφαιρικού σωματείου της Τριτωνίας Αστριτσίου. 

Το ραντεβού έχει δοθεί στους συμμετέχοντες στις 5 το απόγευμα και το ποδσφαιρικό μενού περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με μεγάλους αστέρες του παρελθόντος όπως οι Χατζηπαναγής, Νιόπλιας, Αρδίζογλου, Νόνι Λίμα, Μπέλο, Κελεσίδη, Κίρισιτς, Κωφίδη, και παλιές δόξες του κρητικού ποδοσφαίρου όπως οι Κορωνάκης, Σουτζής, Λαμπράκης, Μηνάς Πίτσος, Βλαστός, Κεφαλογιάννης και άλλοι πολλοί να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση. 

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι θα πραγματοποιηθούν δύο ημίχρονα των 45 λεπτών έκαστος . Στο 1ο ημίχρονο στο οποιο η ενδεκάδα θα είναι Μικτή και θα απαρτίζεται από 6 άντρες και 5 γυναίκες θα αναμετρηθούν οι Παλαίμαχοι της Τριτωνίας με Παλαίμαχους απ΄όλες τις ομάδες , ενώ στο 2ο ημίχρονο θα παίξει η Μικτή Βετεράνων του Ηρακλείου με την Μικτή Βετεράνων ποδοσφαιριστών από την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις από τον ΣΑΕΠΗ σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα, ΕΝΏ θα δοθούν απο τον ΣΑΕΠΗ και άλλοι δυο απινιδοτες στο σωματείο της Τριτωνίας Αστριτσιου και στο νέο γήπεδο του Ποσειδώνα, ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει γεύμα στην Κάτω Βρύση σε όλους τους συμμετέχοντες και τους προσκεκλημένους. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search