Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα δεδομένα για την παραμονή της Δούκα στον Εργοτέλη

Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 14:06 Γράφτηκε από

Όλα ανοικτά ειναι σχετικά με το μέλλον της προπονήτριας Γιάννας Δούκα και τη νέα χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη δύο στροφές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος και με τις "κιτρινόμαυρες" να έχουν πετύχει άνετα την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Η ίδια μιλώντας στο Prismasport.gr για τη σεζόν που πέρασε αλλά και τη νέα χρονιά που έρχεται επισήμανε ότι ανάλογα με τις βάσεις που θα τεθούν από τον σύλλογο για την επόμενη σεζόν θα αποφασίσει και το αν θα παραμείνει και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Αν οι στόχοι που θα μπουν για τη νέα χρονιά θα είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος τότε η Γιάννα Δούκα είναι πρόμθυμη να συνεχίσει στον Εργοτέλη , ενώ αν ο πήχης μπει χαμηλότερα τότε η ίδια θα αποχωρίσει καθώς θεωρεί ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην ομάδα. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση της στο Prismasport.gr η προπονήτρια του Εργοτέλη τόνισε: 

"Πριν από 5 χρόνια συγκεκριμένα την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 κ μετά την διάλυση της τότε γυναικείας ομάδας του συλλόγου που αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στην Α κατηγορία γυναικών Ελλάδος μου ζητήθηκε από τον σύλλογο να ξεκινήσω από την αρχή με τα παιδιά της τότε Ακαδημίας και να ξανά ανεβει η ομάδα στην Α εθνική.

Πίστεψα στα μικρά κορίτσια και στην δίψα που είχαν να παίξουν σε ένα πρωτάθλημα και να το διεκδικησουν και ξεκίνησα με ένα πλάνο 5 ετων με σκοπό να καθιερωθεί η ομάδα ξανά στην Α κατηγορία. Και αυτό έγινε κ μάλιστα 2 αγωνιστικές πριν το τέλος..

Θεωρώ λοιπόν ότι η δουλειά μου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο κύκλος μου έκλεισε με βάση τους στόχους που εχει ο σύλλογος για το γυναικείο του τμήμα. Έχουμε 2 αγωνιστικές ακόμη που για εμάς είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζον που κατά την γνώμη μου ο Εργοτέλης πρέπει να κάνει την υπέρβαση σε ότι αφορά το γυναικείο του τμήμα.

Αν η διοίκηση του συλλόγου αποφασίσει ότι ο επόμενος στόχος της ομάδας είναι η διεκδίκηση πρωταθλήματος στην Α εθνική κατηγορία ευχαρίστως θα είμαι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς μου..

Αν όχι θεωρώ ότι ο κύκλος μου έχει κλείσει και θα κοιτάξω το επόμενο μου βήμα σε ότι αφορά την προπονητική μου καριέρα."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport