Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Πέντε παίκτριες του Εργοτέλη κλήθηκαν στις Εθνικές Ομάδες!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 14:42 Γράφτηκε από

Τεράστια τιμή για την γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη, με 5 αθλήτριες του σωματείου να βρίσκονται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών ενόψει των επερχόμενων παιχνιδιών!

Πιο συγκεκριμένα, στην Εθνική Γυναικών κλήθηκε για μία ακόμη φορά η Δανάη Σιδηρά, ενώ η Μαρία Φανουράκη έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων.

Επιπλέον, Ραπάνη, Φραγγοπούλου και Σαριδάκη, θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις και φιλικά της Εθνικής Νεανίδων.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Στις κλήσεις των Ομοσπονδιακών Τεχνικών ενόψει των παιχνιδιών των Εθνικών ομάδων περιλαμβάνονται 5 αθλήτριες του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Σιδηρά κλήθηκε στην αποστολή για τους Προκριματικούς Αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνικής Ομάδας Γυναικών 2023 , Ελλάδα-Oυαλία 02/09/22 στον Βόλο και Γαλλία-Ελλάδα 06/09/22 στην πόλη Sedan.

Η Μαρία Φανουράκη κλήθηκε προκειμένου να μετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων το διάστημα από 28-30/08/22.

Τέλος, η Μαριάννα Ραπάνη, η νεοαποκτηθείσα Βασιλική Φραγγοπούλου και η Μαρία Σαριδάκη κλήθηκαν προκειμένου να μετάσχουν σε προπονήσεις και Φιλικούς Αγώνες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων με την αντίστοιχη της Σερβίας στις 04 & 06/09/2022 στην πόλη Stara Pazova της Σερβίας. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search