Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Δούκα: «Η χαρά η δική μου και των κοριτσιών είναι μεγάλη»

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 18:17 Γράφτηκε από τον

Η Γιάννα Δούκα αγαπάει την προπονητική και το γεγονός της επιστροφής του γυναικείου πρωταθλήματος στην αγωνιστική δράση δεν μπορούσε παρά να της δημιουργήσει συναισθήματα χαράς.


Η ίδια σε δηλώσεις στο prismasport.gr για την επανεκκίνηση τόνισε χαρακτηριστικά ότι η χαρά και η εικόνα των κοριτσιών όταν τους ανακοίνωσε την επανέναρξη θα την ακολουθεί για πολλά χρόνια ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ Ζαγοράκη να ασχοληθεί σοβαρά με το γυναικείο ποδόσφαιρο..

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γιάννας Δούκας στο prismasport

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα δω τα κορίτσια επίσημα πλέον στον αγωνιστικό χώρο.


.Μετά από τόση προσπάθεια τουλάχιστον ξεκινάμε να παίξουμε αυτό το περιβόητο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω τα πρόσωπα των παικτριών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι στις 11/4 ξεκινάμε τους αγώνες!


Η εικόνα αυτή που αντίκρισα θα με ακολουθεί για πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι όλες οι παίκτριες σε όλη την Ελλάδα περίμεναν με πολύ αγωνία για την έναρξη αυτή. Από εκεί κ πέρα εύχομαι η προσπάθεια κ η φωνή των κοριτσιών να συνεχίσει να ακούγεται κ να καταφέρουν να αποκτήσουν σε βάθος χρόνου αυτά που τόσο καιρό διεκδικούν.


.Ευελπιστώ η καινούργια διοίκηση της ΕΠΟ να ασχοληθεί πλέον σοβαρά με το ποδόσφαιρο γυναικών κ οι μαύρες σελίδες που άφησαν οι προηγούμενοι να αντικατασταθούν με όρεξη, πλάνο, οργάνωση κ αγάπη έτσι ώστε να μπορεί η χώρα μας να κοιτάξει κατάματα τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης!

Σε ότι αφορά την δική μας ομάδα είμαστε έτοιμες για την πρώτη αγωνιστική κ πλήρεις.


Σίγουρα ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν λίγος όμως ότι ισχύει για εμάς ισχύει και τις άλλες ομάδες


.Πιστεύω ότι οι πρώτοι αγώνες που θα δοθούν θα υστερούν σίγουρα σε ρυθμο αλλά από εκεί κ πέρα πρέπει έστω μέσα από τα επίσημα παιχνίδια να καταφέρουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα σωστό σύνολο κ να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.


Απο εκεί κ πέρα θεωρώ ότι μέσα από αυτό θα έρθουν κ τα αποτελέσματα.. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και υγεία πάνω από όλα στις παίκτριες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search