Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Για δεύτερη σεζόν στο «τιμόνι» του ΟΦΗ ο Μαματζάκης - Η δήλωση του

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 11:57 Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη σερί χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ο Σταμάτης Μαματζάκης

Επιπλέον η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έναν γυμναστή και έναν προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωση του στο prismasport.gr θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ που για δεύτερη χρονιά με εμπιστεύονται. Για εμένα είναι τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και τιμή να βρίσκομαι υπό την σκεπή αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω με πολλή δουλειά και ζήλο την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε γιατί όταν είσαι σε ένα τέτοιο κλαμπ όπως είναι ο ΟΦΗ είσαι υποχρεωμένος να παλεύεις για το καλύτερο. Θεωρώ ότι με τους ανθρώπους που έχει ο ΟΦΗ και με αυτούς που προστέθηκαν φέτος στο συμβούλιο, τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα»

Παράλληλα για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα δήλωσε:

«Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το γήπεδο που θεωρώ ότι μέχρι αύριο το πολύ... θα το έχει λύσει το συμβούλιο».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search