Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Δεν προχωράει η συνένωση Super League 2 και Football League, οριστικά τέλος στη φετινή σεζόν

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 17:44 Γράφτηκε από τον

Ένα από τα καυτά θέματα που απασχόλησαν το σημερινό θυελλώδες διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 ήταν και το μέλλον της Football League. 

Όπως αποφάσισε το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής το φετινό πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά κάνοντας δεκτό το αίτημα των 14 ομάδων της κατηγορίας. Κάτι αντίστοιχο όμως δεν έγινε και με την διπλή πρόταση που είχαν καταθέσει οι ομάδες της Football League . Αρχικά ζητούσαν την συγχώνευση της Super League 2 με την Football League και τη δημιουργία Βόρειου και Νότιου Ομίλου , ενώ πρότειναν και την άνοδο 8 ομάδων από το φετινό πρωτάθλημα της Football League αίτημα που επίσης απορρίφθηκε στο σημερινό δ.σ της διοργανώτριας αρχής. 

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να προταθεί από την Super League 2 προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς η αναδιάρθρωση των κατηγοριών με την Super League 1 να έχει 18 ομάδες (από 14), την Super League 2 να έχει 16 (από 12) και την Football League να παραμείνει στις 14 ομάδες χωρίς να υπάρξει εννοείτε κανένας υποβιβασμός από την φετινή σεζόν που αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί πρόωρα. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search