Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Ο Αναστασιάδης φεύγει, αλλά όχι στο ΔΣ της Τετάρτης

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 18:50 Γράφτηκε από τον

Στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου της ΕΠΟ, την Τετάρτη (19/6) δεν είναι η λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, που πάντως, είναι «τελειωμένος» από την Εθνική ομάδα.

Μένει μέχρι να φύγει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο 67χρονος τεχνικός είναι «τελειωμένος» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την κακή πορεία στα προκριματικά του Euro 2020 και το κάκιστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης» αλλά οι τίτλοι τέλους μαζί του, δεν πρόκειται να πέσουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την Τετάρτη (19/6).

Τουλάχιστον αυτό είναι στις προθέσεις του προεδρείου, να μην ανακοινωθεί καμία απόφαση, επί του παρόντος.

Θέμα Αναστασιάδη λοιπόν, δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου αφού στην ΕΠΟ θέλουν να πέσουν οι τόνοι και μετά να βγει το διαζύγιο με τον έμπειρο προπονητή. Χρόνος για ανακοινώσεις υπάρχει άλλωστε, αφού τα επόμενα επίσημα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι τον Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα με τη Φινλανδία στις 5/9 και με το Λιχτενστάιν, τρείς ημέρες αργότερα.

Ωστόσο, αναφορά από τους συμβούλους της ΕΠΟ στα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Υπάρχει  μάλιστα, η δυνατότητα (θεωρητικά) να τεθεί θέμα Αναστασιάδη ακόμη και την ώρα του συμβουλίου. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την απόλυση του Γερμανού Μίκαελ Σκίμπε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport