Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Στο Παγκρήτιο το Ελλάδα-Βοσνία στις 15/10!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 17:10 Γράφτηκε από τον

Στην συνάντηση που έγινε μεταξύ των διοικήσεων των ΕΠΟ – ΕΠΣΗ έγινε κουβέντα για την πορεία των έργων του Παγκρητίου και υπήρξε η διαπίστωση πως το πρώτο εντός στο γήπεδο αυτό για την Εθνική στα προκριματικά θα είναι με τη Βοσνία στις 15 Οκτωβρίου.

Η αργοπορία που υπήρξε από πλευράς ΕΠΟ αλλά και Δήμου Ηρακλείου στο σκέλος του πλάνου των έργων του Παγκρητίου επιφέρει νέα καθυστέρηση. Η διοίκηση της ΕΠΟ είχε συνάντηση με την αντίστοιχη της ΕΠΣΗ (σ.σ. την οποία μεταξύ άλλων εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Γιώργος Κουτεντάκης), όπου έγινε κουβέντα για το θέμα αυτό.

Όπως διαπιστώνεται η Εθνική μας θα παίξει στο Παγκρήτιο στο ματς με τη Βοσνία στις 15/10 και στην συνέχεια θα χρησιμοποιεί μετά σε μόνιμη πια βάση την συγκεκριμένη έδρα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει σημειωθεί αργοπορία στο σκέλος αυτό και για τον λόγο αυτό τα ματς με Ιταλία και Αρμενία αντί να γίνουν στο Παγκρήτιο πήγαν στο ΟΑΚΑ.

Πάντως η διοίκηση της ΕΠΟ δεσμεύτηκε πως θα υλοποιηθεί η σχετική συμφωνία και πως όταν όλα είναι απολύτως έτοιμα σχετικά με τα απαιτούμενα έργα η Εθνική θα παίξει στο γήπεδο του Ηρακλείου.

gazzetta.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport