Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Οδεύει σε φιάσκο και με το Λιχτενστάιν το Παγκρήτιο!

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 10:34 Γράφτηκε από τον

Με τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο να έχουν μείνει στάσιμα, είναι πολύ πιθανό μετά τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία η Εθνικη΄Ελλάδος να μην αγωνιστεί στο Ηράκλειο ούτε στον αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Στις 22 Ιανουαρίου με την έλευση του Βαγγέλη Γραμμένου στο Ηράκλειο, είχε γίνει τετραετής συμφωνία  ώστε τα επόμενα παιχνίδια εντός έδρας της Εθνικής να πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αρχικά τα προβλήματα του Σταδίου έφεραν σαν αποτέλεσμα την αλλαγή έδρας στα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, ενώ φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ η Εθνική να μην αγωνιστεί ούτε τον Σεπτέμβρη στο Ηράκλειο.

Ο μεγαλύτερος φόβος δε βέβαια είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην παίξει κανένα παιχνίδι στο Παγκρήτιο μιας και τα παιχνίδια με Βοσνία (15/10) και Φινλανδία (18/11) δεν αργούν και πολύ...

Πάντως ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης και οι πολλοί παίκτες της Εθνικής είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο Παγκρήτιο καθώς το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να γίνει μια "καυτή" έδρα για τους αντιπάλους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search

Prisma Sport