Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα των Ανδρών!

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 10:40 Γράφτηκε από τον
Ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τεστ που έκανε την Παρασκευή. Ο Τσιμίκας βρισκόταν στο ξενοδοχείο και αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την αποστολή της Εθνικής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport