Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

«Κλείδωσε» το φιλικό Ελλάδας-Τουρκίας, σκέψεις για προετοιμασία στο εξωτερικό

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 17:10 Γράφτηκε από τον

Οριστική η συμφωνία της ΕΠΟ με την ομοσπονδία της γειτονικής χώρας για φιλικό Ελλάδας-Τουρκίας. Προσπάθειες και για Γερμανία ή Αυστρία, πιθανή η προετοιμασία στο εξωτερικό πριν τα προκριματικά του Euro.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η ελληνική ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την τουρκική για να δώσει φιλικό αγώνα η Εθνική μας ομάδα με εκείνη της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Euro στις αρχές Ιουνίου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sdna.gr, η συμφωνία πλέον έχει κλειδώσει και μένει πλέον να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας. 

Αυτό πάντως δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό που θα δώσει η “γαλανόλευκη” πριν τα παιχνίδια με Ιταλία (8/6) κι Αρμενία (11/6) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΕΠΟ προσπαθεί να κλείσει ακόμη δύο φιλικά και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ακόμη κι ομάδες όπως η Γερμανία και η Αυστρία. 

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι η Εθνική θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία στο τελευταίο 10ημερο του Μαΐου, πριν τους αγώνες των προκριματικών.

Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις αυτή να γίνει όχι επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο εξωτερικό, πλην όμως δεν είναι τίποτα οριστικό τη δεδομένη στιγμή. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport