Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τα δύο αιτήματα της ΕΠΟ στη συνάντηση με Γεραπετρίτη για τον αθλητικό νόμο

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:44 Γράφτηκε από

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΕΠΟ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Από την πλευρά της ομοσπονδίας παρόντες ήταν ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου και ο α’ αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου. 

Η ΕΠΟ ζήτησε εντός του Αυγούστου να γίνουν δύο τροπολογίες επί του αθλητικού νόμου.Η πρώτη να προβλέπει ότι οι εκλογές στις Ενώσεις και στα σωματεία βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ.Η δεύτερη να προβλέπει ότι η μη εγγραφή σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ θα σημαίνει τον οικονομικό τους αποκλεισμό και δεν θα επιφέρει αγωνιστικές ή άλλου είδους συνέπειες. Είναι αδιανόητο τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δημοτικές εγκαταστάσεις για ν’ αγωνιστούν, ειπώθηκε από την πλευρά των ανθρώπων της ΕΠΟ.

Αντισταθμιστικά ο υπουργός επικρατείας ζήτησε να υιοθετηθεί από την ΕΠΟ η ολιστική μελέτη για την οποία, όπως είπε, ο πρωθυπουργός, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια.Ειδική συζήτηση έγινε για το θέμα της διαιτησίας. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ έφεραν ως παράδειγμα τους πίνακες διαιτησίας που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες χωρίς να έχει γνώση ούτε ο πρόεδρος, ούτε κανείς άλλος από τη διοίκηση της ΕΠΟ, για να καταλήξουν στο ότι από τη στιγμή, που η διαιτησία έχει φύγει από τον έλεγχο και την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής, γιατί πρέπει ο πρόεδρος της ΚΕΔ να παρίσταται ως μέλος στις συνεδριάσεις της;

Στην ΕΠΟ έφυγαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, θεωρούν ότι με καλή διάθεση μπορούν να γεφυρωθούν οι διαφορές που υπάρχουν στην ολιστική μελέτη ενόψει της 27ης Αυγούστου και αναμένμουν τις επόμενες κινήσεις του κ. Γεραπετρίτη.

 

Πηγή: https://soccerplus.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search