Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Δημητριάδης: «Ωμός εκβιασμός από τον Αυγενάκη» - Αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 12:20 Γράφτηκε από

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης έκανε λόγο για «ωμό εκβιασμό» από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τις κυρώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν περάσει η Ολιστική Μελέτη και πρότεινε την αναβολή της ΓΣ της ΕΠΟ.

Για «ωμό εκβιασμό» κατηγόρησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης με αφορμή τις κυρώσεις που έχει προαναγγείλει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν περάσει ως έχει η Ολιστική Μελέτη, στη ΓΣ που είναι σε εξέλιξη.

Πρότεινε επίσης, την αναβολή της ΓΣ για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον αθλητικό νόμο αλλά και τις προτάσεις που περιλαμβάνει η Ολιστική Μελέτη.

Ο κ. Δημητριάδης, είπε:

«Για πιο λόγο το οικογενειακό δικό μας, θέμα, η Ολιστική Μελέτη πήγε στη Βουλή, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων. Ο Αυγενάκης απείλησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ότι δεν θα το χρηματοδοτήσει, για όνομα του Χριστού και της Παναγίας, θα τρελαθούμε τελείως. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το χρηματοδοτεί το κράτος, με αυτό τον ωμό εκβιασμό του συγκεκριμένου ανθρώπου η Εκτελεστική Επιτροπή έπρεπε να το θεωρήσει μείζον, να τεθεί σαν κυρίαρχο θέμα. Η ΕΠΣ Μακεδονίας πιστεύει ότι οι προτάσεις απ’ όπου και αν προέρχονται πρέπει να συνοδεύονται από επιχειρήματα και όχι από εκβιαστικά διλήμματα, Πρέπει τον εκβιασμό να τον βγάλουμε από την μέση.

Πρέπει να γίνουν αλλαγές αλλά αφού πρώτα τακτοποιηθεί ο νόμος. Πρέπει η ΓΣ να αναβληθεί.

Ο κ. Δημητριάδης πρότεινε να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στον αθλητικό Νόμο και μετά να προχωρήσει η ΕΠΟ στις όποιες τροποποιήσεις. Η πρότασή του τέθηκε προς ψήφιση και Έτσι πρόκειται για μία ακόμα αναβολή, τη 2η που σε αυτή τη φάση δεν βοηθάει σε κάτι την ΕΠΟ.

 

Πηγή: insport.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search