Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΟ: Δεν αναγνωρίστηκε η ομοσπονδία διαιτητών, δεν προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 19:05 Γράφτηκε από

Πριν από λίγο έληξε η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπου αναγνωρίστηκε ως μέλος της, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου με ψήφους 58 υπέρ και 1 κατά.

Η «Ένωση Προπονητών» με πρόεδρο τον Λάμπρο Ανδριόπουλο έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, άλλαξε το καταστατικό της και κατάφερε να γίνει η πρώτη «Ένωση» που έγινε μέλος της ΕΠΟ.

H «ηγεσία» των διαιτητών του ποδοσφαίρου έχουν μείνει κολλημένη στην έννοια της «Ομοσπονδίας». Αντί η ΟΔΠΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας) να κάνει τις αντίστοιχες ενέργειες με αυτές των προπονητών (αλλαγή καταστατικού, συγκέντρωση απαραίτητων εγγράφων κλπ), έμεινε κολλημένη στο ένδοξο παρελθόν της.

Αποτέλεσμα είναι όχι μόνο να μην αναγνωριστεί καν από την ΕΠΟ αλλά και να έχει πλέον να πολεμήσει και άλλες κινήσεις παλιών διαιτητών οι οποίοι ξεκινούν την «Ένωση Διαιτητών».

Βλέποντας τον κίνδυνο η ΟΔΠΕ να μείνει «στην απέξω» ξεκίνησε να στέλνει ιδέες, και δικαστικές αποφάσεις στον κ. Αυγενάκη μπας και τον συγκινήσει! Σε αυτό είναι όντως καλή. Κάθε 2-3 μήνες στέλνει και μια επιστολή και περιμένει το θαύμα.

Πλέον όμως είναι αργά. Η φετινή ευκαιρία χάθηκε και τώρα θα περιμένει του χρόνου, μέσα στον διχασμό που ήδη έχει προκύψει στις τάξεις των διαιτητών της Ελλάδας, να μπει ως θέμα σε κάποια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Πηγή: insport.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search