Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Σφοδρή επίθεση Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 12:08 Γράφτηκε από

Μετωπική επίθεση έκανε προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ που είναι σε εξέλιξη από το πρωί στην Αθήνα. 

Ο Ν. Τζώρτζογλου επισήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον Λ. Αυγενάκη: "Μαζέψτε τον, αν τον αφήσετε δεν θα μείνει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!" ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι " Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την παρεμβατικότητα, ιδιαίτερα από τον κ. Αυγενάκη, που κάθε εβδομάδα περνάει και μία τροπολογία". 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ν. Τζώρτζογλου για τον Λ. Αυγενάκη στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ: 

«Τα πρώτα δείγματα του Ζαγοράκη είναι θετικά, ενώ και η διοίκηση του Γραμμένου έκανε βήματα. Αλλά είχαμε τον προηγούμενο υφυπουργό, τον Βασιλειάδη που δωροδοκούσε τα σωματεία για την αναδιάρθρωση, και τον τωρινό να αποφασίζει να κάνει τις τρεις κατηγορίες, δύο και μετά ίσως πάλι τρεις.
Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την παρεμβατικότητα, ιδιαίτερα από τον κ. Αυγενάκη, που κάθε εβδομάδα περνάει και μία τροπολογία, την άλλη εβδομάδα βάζει νέα, μετά κάνει το ίδιο και τον αφήνετε εκεί. Δεν αποκλείεται αν τον αφήσετε, την άλλη εβδομάδα να δείτε μία τροπολογία που να λέει “στα τρία κόρνερ, πέναλτι” ή και να καταργήσει τελείως τα κόρνερ!
Είναι δυνατόν να αποφασίζει για τις μεταγραφικές περιόδους; Για τα σωματεία που θα ψηφίζουν; Εκλογές σε συνελεύσεις με 4-5 σωματεία; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο; Δεν τα βλέπετε φίλοι μου της FIFA και της UEFA; Μαζέψτε τον, αν τον αφήσετε δεν θα μείνει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Η Ολιστική Μελέτη είναι στη θετική κατεύθυνση, αλλά πρώτα να διαβάσουμε καλά το καταστατικό μας, ιδιαίτερα το άρθρο 1, παρ.5, που λέει ότι αποκλειστική αρχή για την οργάνωση και λειτουργία της είναι η ΕΠΟ και όχι το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Δεν ξέρω αν εσάς εκεί στη Ζυρίχη, σας λέει η Κομισιόν πόσες ομάδες θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά λοιπόν θα πρέπει να δούμε, να του τραβήξετε λίγο το αυτί αυτού του κυρίου. Ποδόσφαιρο δεν είναι οι φωτογραφίες και η λεζάντα. Δεν είναι κάθε εβδομάδα να βγάζουμε μία φωτογραφική διάταξη. Αυτός δεν είναι υφυπουργός, αλλά φωτογράφος.
Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να φέρνει το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο που όλοι είναι αγανακτισμένοι, σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο, να κάνουν γενικές συνελεύσεις οι Ενώσεις με έξι σωματεία».

Με πληροφορίες από Sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search