Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Η ΕΠΟ “στριμώχνει” τη Super League 2: Δεν θα ορίζονται οι επόμενοι αγώνες των ομάδων που δεν καταβάλουν τα έξοδα διαιτητών!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 15:44 Γράφτηκε από

Από τον περασμένο Απρίλιο εκκρεμεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Super League 2 για τις αρχικά 26 ομάδες (σε σύνολο 32) που δεν κατέβαλαν τις αμοιβές και τα έξοδα διαιτησίας.

Το δικαιοδοτικό όργανο της “μικρής λίγκας” έχει δώσει παράταση στις ομάδες, κατόπιν αιτημάτων τους, με βασικό επιχείρημα ότι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν!

Οι παρατάσεις είχαν ως αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί και να μην εφαρμοστεί η ποινή της αφαίρεσης ενός βαθμού, που προβλέπεται στον ΚΑΠ.

Η υπόθεση παραμένει σε εκρεμμότητα και οι διαιτητές, που έχουν παράσχει τις υπηρεσίες τους, παραμένουν απλήρωτοι.

Στο νέο ΚΑΠ, η ΕΠΟ, προκειμένου να “στριμώξει” τη Super League 2 και τις ομάδες της πέρασε διάταξη σύμφωνα με την οποία αν η γηπεδούχος ομάδα δεν καταβάλει στην ΕΠΟ πριν την έναρξη του αγώνα τις αμοιβές και τα έξοδα διαιτησίας και δεν το πράξει έως και τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του επόμενου, τότε ο επόμενος αγώνας δεν θα ορίζεται με υπαιτιότητά της (της ομάδας).

Θα μπορούσε η διάταξη να προβλέπει ο αγώνας να μην αρχίζει με απόφαση του διαιτητή αν πριν την έναρξή του δεν έχουν καταβληθεί οι αμοιβές των διαιτητών και τα έξοδα διαιτησίας αλλά και πάλι η νέα διάταξη είναι σαφές ότι σκοπεύει στον περιορισμό της ασυδοσίας…

Διαβάστε τη νέα διάταξη του ΚΑΠ:

 

soccerplus.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search