Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Στα γραφεία της ΕΠΟ Τζώρτζογλου και Κουτεντάκης

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 14:32 Γράφτηκε από

H ΕΠΣΗ ενημέρωσε για την επίσκεψη των Νίκου Τζώρτζογλου και του Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της Ένωσης Ηρακλείου,  συνομίλησαν με στελέχη της ΕΠΟ, για τους ομίλους της Γ' Εθνικής, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για την πιθανή δομή των τεσσάρων ομίλων στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, όπως και την δυσαρέσκεια τους για τους νέους πίνακες των αξιωματούχων διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σημαντικές επαφές είχε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η ηγεσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης συνομίλησαν με στελέχη της ΕΠΟ για την δομή των ομίλων της Γ’ Εθνικής και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πιθανή δομή των τεσσάρων ομίλων και τα σοβαρά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες της Κρήτης αλλά και του νησιωτικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια για τους νέους πίνακες των αξιωματούχων διαιτησίας.

Τέλος, με την παρουσία και του επιστημονικού συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρου Κοκολάκη, έγιναν επαφές με τμήματα της ΕΠΟ για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Για όλα τα θέματα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, εξέφρασε την ικανοποίηση για το επίπεδο και τα αποτελέσματα των συνομιλιών.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search