Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Με 59 ψήφους νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 14:53 Γράφτηκε από

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι και τυπικά πλέον ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Με πόσες ψήφους βγήκε και τι προηγήθηκε στην έναρξη της διαδικασίας της διπλής Γ.Σ..

Ο έμπειρος νομικός είναι και με τη... βούλα πλέον πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο Τάκης Μπαλτάκος ψηφίστηκε με 59 ψήφους υπέρ του εκ των 65 ψηφισάντων. Οι παρόντες ήταν 69 αλλά ψήφισαν 65 για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των Γενικών Συνελεύσεων η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, Διονυσία Μπιτζούνη, έκανε γνωστό πως ο κ. Μποροβήλος που κανονικά θα προήδρευε θα πρέπει να δικαιολογήσει με τα ανάλογα έγγραφα την απουσία του λόγω ασθενείας. Ως γνωστόν ο Γιώργος Μποροβήλος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Επίσης η κ. Μπιτζούνη έκανε γνωστό πως θα προεδρεύει στη διαδικασία των Γ.Σ. ο Δαμιανός Γαβριηλίδης λόγω παλαιότητας.

Πριν την ανάδειξη του Μπαλτάκου ως νέου προέδρου στις δύο Γενικές Συνελεύσεις - που έγιναν παρουσία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο οποίος είχε και επαφές με εκπροσώπους των μεγάλων στο περιθώριο των Συνελεύσεων - εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι εξής διαδικασίες (στις περισσότερες ψήφισε αρνητικά ο Ολυμπιακός):

  1. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 01.06.2021 έως και 31.5.2022.
  2. Έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.
  3. Έγκριση προϋπολογισμού της περιόδου από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.
  4. Ψήφιση προτάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την Εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεων του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα πεπραγμένα:

Με την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης, τον οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, τις τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών και την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για την επόμενη χρήση, τα οποία έτυχαν ευρύτατης αποδοχής από το Σώμα, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο..

Ειδικότερα:

Ο διοικητικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 64 «ναι», 2 «όχι» και 2 λευκές ψήφους.

Ο οικονομικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 66 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Ο προϋπολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 66 «ναι» και 2 «όχι».

Οι τροποποιήσεις του Καταστατικού εγκρίθηκαν με 66 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Η έκθεση των Ορκωτών για την επόμενη χρήση εγκρίθηκε ομοφώνως.

Πηγή: gazzeta.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search