Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Εγκρίθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα Μπαλτάκου από την ΕΠΟ

Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 17:28 Γράφτηκε από

Κι επίσημα υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. είναι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, εγκρίθηκε η υποψηφιότητά του και δεν υπάρχει το παραμικρό κώλυμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος έχει τη στήριξη των 44 από τις 55 Ενώσεων, τη στιγμή που είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας την απόφασή της ''περί ελέγχου ακεραιότητας/καταλληλότητας του υποψηφίου Παναγιώτη Μπαλτάκου'', όπως ορίζεται από το άρθρο 52 και τα Παραρτήματα Γ και ΣΤ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής: ''Ο εν λόγω υποψήφιος πληροί τα προσόντα που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ουδέν κώλυμα εκλογής για την προεδρία της Ε.Π.Ο. έχει''.

Στο σκεπτικό της απόφασης, η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ''έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο ακεραιότητας προσκομίζοντας εμπροθέσμως άπαντα τα αιτηθέντα δικαιολογητικά''».

Πηγή: sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search