Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τέσσερα σωματεία της Ρόδου για το Μητρώο !

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 15:18 Γράφτηκε από

Τέσσερα σωματεία της Ρόδου, που δεν πήραν το «οκ» από την ΓΓΑ για να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εντός του Ιουλίου, επειδή δεν είναι στο Κρατικό Μητρώο Σωματείων, δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με απόφαση που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 7/7, δικαίωσε τέσσερα σωματεία της Ρόδου τα οποία είχαν αποκλειστεί από την Γενική Συνέλευση που θα γίνει μέσα στον μήνα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, επειδή είχε ανάψει «κόκκινο» η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αφού δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Απόφαση - οδηγός για ΕΟΚ

Η απόφαση αποτελεί οδηγό για τις εκλογές της ΕΟΚ στο μπάσκετ όπου επίσης έχουν αποκλειστεί αμέτρητα σωματεία αφού δεν ανήκουν στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Στην προκειμένη περίπτωση, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγαν τα σωματεία Κλεόβουλος Λίνδου, Όμιλος Φιλάθλων Ιστριου, Δόξα Ψινθου, ΑΣ Τήλου τα οποία μαζί με άλλα 50 είχαν αποκλειστεί από τη ΓΓΑ (η Γραμματεία είχε ανάψει το πράσινο φως μόλις για 17 από τα 71 σωματεία) αν και σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ αλλά και της Ένωσης Δωδεκανήσου τηρούσαν όλους τους όρους.

Τώρα τα συγκεκριμένα σωματεία που κέρδισαν την προσφυγή αλλά και τα υπόλοιπα, θα πάρουν κανονικά μέρος στην (απολογιστική) γενική συνέλευση, έπειτα από την απόφαση που αποτελεί κόλαφο για τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Πηγή: sdna.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search