Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Αυγενάκης: «Βόμβες» για ΕΠΟ και Ολιστική Μελέτη - «Kρύβει την επιστολή των FIFA/UEFA»

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 19:00 Γράφτηκε από

Επίθεση στην ΕΠΟ για την Ολιστική Μελέτη εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, λέγοντας ότι η Ομοσπονδία κρύβει σχετική επιστολή των FIFA/UEFA.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έριξε «βόμβες» κατά της ΕΠΟ με αφορμή την Ολιστική Μελέτη.

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε με τα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με αφορμή τη διαβούλευση «Γηπεδούχοι στο αύριο του ποδοσφαίρου - Το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στο προσκήνιο», ο υφυπουργός Αθλητισμού «απασφάλισε».

Υποστήριξε ότι η ΕΠΟ έχει λάβει επιστολή της FIFA και της UEFA από την περίοδο των εορτών που κάνει αυστηρή σύσταση για την εφαρμογή της «ΟΜ» αλλά την κρατά κρυφή!

«Η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε μια αυστηρή επιστολή από τις FIFA/UEFA την παραμονή των Χριστουγέννων. Η επιστολή αφορά στην άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, μέσω της ορθής ενσωμάτωσης των προβλέψεών της στο καταστατικό της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σωστά και είχε εγκριθεί ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου, δηλαδή πριν από πέντε μήνες. Την αυστηρή επιστολή την κρατά κρυφή η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει διεξαχθεί ούτε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη του ΔΣ», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Κάντε τις συγκρίσεις σας. Η ΕΠΟ που έσπευδε να δώσει στη δημοσιότητα κάθε επιστολή των FIFA/UEFA, αρκεί να υπήρχε έστω και μόνο το όνομά μου μέσα σ' αυτές, τώρα αποκρύπτει από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια τη συγκεκριμένη σοβαρότατη αλληλογραφία, επειδή δεν τη συμφέρει το περιεχόμενό της».

πηγή onsports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search