Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησαν οι ατήσεις των προπονητών για την σχολή ανανέωσης της ΕΠΟ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 10:10 Γράφτηκε από

Δείτε που πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους οι προπονητές ποδοσφαίρου και μέχρι πότε

Οι διπλωματούχοι και υπό αξιολόγηση προπονητές των κατηγοριών UEFA-A, UEFA-B, UEFA-C για την άμεση οργάνωση της σχολής ανανέωσης ταυτότητας να μπουν και να στείλουν την αίτηση τους στο σύνδεσμο που θα δείτε στην ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών Ηρακλείου.

Δείτε στην παρακάτω ανακοίνωση αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλούνται οι διπλωματούχοι και υπό αξιολόγηση προπονητές κατηγορίας UEFA-Α, UEFA-B και UEFA-C στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού και άμεσης οργάνωσης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων 2022/2024 που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά- όπως συμπληρώσουν μέχρι 30/01/2022 τα απαιτούμενα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://forms.office.com/r/uAvQxDEDAD%CE%BC%CE%BA

Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στο Σύνδεσμο Προπονητών Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον κ. Στέλιο Ανωγειανάκη στο τηλέφωνο 6978550909 και μέχρι τις 20/1/2022, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι η συμπλήρωση των ατομικών στοιχείων και η υποβολή της αίτησης στον παραπάνω σύνδεσμο με ατομική ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου προπονητή. Μετά την αποστολή των στοιχείων και τον έλεγχό τους από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ θα δημιουργηθούν τα γκρουπ παρακολούθησης μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ).

Στη συνέχεια θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους ατομική ενημέρωση για την ημερομηνία παρακολούθησης της εν λόγω σχολής, καθώς επίσης για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έκδοσης της προπονητικής ταυτότητας, τα οποία είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Όσοι παρακολούθησαν τις σχολές προπονητών τερματοφυλάκων θα παρακολουθήσουν την ανανεωτική σχολή της κατηγορίας του διπλώματός τους που ανήκουν (UEFA-A ή UEFA-B). Ένα μέρος της ανανεωτικής σχολής θα αφορά θέματα σχετικά με τον Τερματοφύλακα. Προς ενημέρωσή σας τα ονόματα αυτά θα ομαδοποιηθούν ανάλογα. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Εκ του Δ.Σ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search