Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού στην ανακοίνωση της ΕΠΟ

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 19:25 Γράφτηκε από

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η ΕΠΟ κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε, χαρακτηρίζοντας υβριστική την ανακοίνωση της ομοσπονδίας και σημειώνοντας τα εξής:

«Πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».

Επαφές με FIFA/UEFA, Τσιάρα και Οικονόμου

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης «είχε σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, είχε συνεχείς επικοινωνίες με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search