Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Επίθεση σε αθλητικό δικαστή της ΕΠΟ: Του έσπασαν το αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση!

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 09:29 Γράφτηκε από

Η επίθεση έλαβε χώρα, μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με παράνομες αποφάσεις της νυν Διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωση των μελών της.

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έξω από την οικία του, σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ που έχει το protothema.gr, με τις αρχές αλλά και τους κύκλους του ποδοσφαίρου να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι από αυτή την ενέργεια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επίθεση έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με παράνομες αποφάσεις της νυν Διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωση των μελών της.

 

Μετά από την καταγγελία του Ανώτατου Δικαστικού και δεδομένης της θέσης του στα Πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, στο σημείο βρέθηκε το Τμήμα Αθλητικής Βίας, ακριβώς γιατί τα κίνητρα της επίθεσης αποδίδονται στην εν λόγω υπόθεση αναψηλάφησης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος ανώτατος δικαστής.

Μάλιστα ο ανώτατος δικαστής (επ΄Αρείου Πάγου) φέρεται να έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΓΑΔΑ όπου περιγράφει αναλυτικά όλα τα πρόσωπα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες και αναμένεται να ξετυλίξουν το νήμα της ανεύρεσης των ενόχων.

πηγή gazzeta.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search