Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

H επαναστατική πρόταση του Ν.Τζώρτζογλου για τα χρέη των ερασιτεχνικών σωματείων

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:26 Γράφτηκε από

Αρκετά ήταν τα σημεία αναφοράς στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ πέρα από το γεγονός ότι ψηφίστηκε η ολιστική μελέτη με απόλυτη πλειοψηφία.

Αυτό που χρήζει ειδικής αναφοράς και αναμένεται να δώσει βαθιά ανάσα στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου στην ομιλία του ζήτησε επιτακτικά την διαγραφή των χρεών όλων των ερασιτεχνικών σωματείων προς την ΕΠΟ .

Η πρόταση αυτή που κατέθεσε ο Νίκος Τζώρτζογλου βρήκε την συμπαράσταση αρκετών ενώσεων που τα σωματεία τους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης δεσμέυτηκε δημόσια ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ θα τεθεί το θέμα καθώς στην σημερινή Γενική Συνέλευση δεν μπορούσε να συζητηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης έχει θέσει το θέμα με ιδιαίτερη θέρμη και από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ βαίνουν αισιόδοξα μηνύματα για τα χρεωμένα ερασιτεχνικά σωματεία που στην μετάπανδημία εποχή αντιμετωπίζουν το βραχνά των παλαιότερων χρεών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search